Menu
Jordi Vidal

Jordi Vidal (Berga, 1963)  sempre ha estat fascinat pel món de la música i la fotografia. Finalitzats els seus estudis a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, ha treballat en diferents camps fotogràfics com el reportatge, industrial, publicitat i editorial, especialitzant-se en reportatge d'esdeveniments i espectacles.

Fotògraf oficial de diversos festivals, entre ells el Grec  o el Sonisphere, ha col·laborat amb promotors, discogràfiques, músics, ballarins i coreògrafs, creant fotografies per a promoció, cartells i portades de discs. Les seves fotos es publiquen habitualment en revistes especialitzades i premsa, tant nacional com extrangera. Ha estat cap de fotografia i fotògraf de les revistes Guitarra Total  i Bateria Total durant deu anys. Col·labora habitualment amb les revistes musicals més importants del país, com Rockdelux i Ruta66, així com amb agéncies internacionals.

Ha realitzat nombroses exposicions de la seva obra, ja sigui de fotografies de músics, dansa, o reportatges de caire social realitzats a Índia, Bangladesh o Cuba, havent estat escollit en dues ocasions per participar a la Primavera Fotogràfica de Catalunya. 

 

jordi@vidalfoto.com